کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

ادامه جلوگیری ائتلاف سعودی از پرواز به فرودگاه صنعا

شبکه خبری المسیره به نقل از عبدالسلام گزارش داد، یک ماه از آتش‌بس گذشت، ولی کشورهای ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی اجازه ندادند هیچ پروازی به فرودگاه صنعاء صورت گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۳ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 02
کد خبر: ۱۳۲۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر  محمد عبدالسلام سخنگوی انصارالله یمن و رئیس هیأت مذاکره کننده دولت نجات ملی این کشور شامگاه امروز یکشنبه از تداوم نقض آتش‌بس در یمن انتقاد کرد.

شبکه خبری المسیره به نقل از عبدالسلام گزارش داد، یک ماه از آتش‌بس گذشت، ولی کشورهای ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی اجازه ندادند هیچ پروازی به فرودگاه صنعاء صورت گیرد.

وی با بیان اینکه این اقدام، تخلف صریح در توافق است، تصریح کرد، کشورهای متجاوز همچنان در ورود کشتی به بندرگاه «الحدیده» مانع‌تراشی می‌کنند و این توافق را از نظر نظامی نقض می‌کنند.

این مقام یمنی همچنین گفت که پهپادهای جاسوسی ائتلاف متجاوز، دو بار منطقه «صرواح» در مأرب را هدف قرار دادند.

در همین ارتباط، «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن شامگاه روز گذشته، تداوم محاصره این کشور برای هشتمین سال متوالی توسط ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی را محکوم کرد.

وی تصریح کرد، کشورهای متجاوز، در برابر هر اقدامی که به موفقیت آتش‌بس منتهی شود، مانع‌تراشی می‌کنند و با گذشت نیمی از مدت آتش‌بس در هیچ یک از بندهای آن پیشرفتی حاصل نشده است.

این مسئول یمنی با بیان اینکه برای احقاق حقوق قانونی، پایان بخشیدن به محاصره، توقف تجاوز و بازپس‌گیری آزادی و استقلال خود به تلاش ادامه خواهیم داد، تصریح کرد، کشورهای متجاوز و مزدورانشان، کنترل منابع نفتی و گازی یمن را در دست دارند و بیش از ۱۲۹ میلیون بشکه نفت خام را غارت کرده‌اند.

در همین ارتباط، طه المتوکل وزیر بهداشت دولت نجات ملی یمن با بیان اینکه عدم بازگشایی فرودگاه صنعاء، نادیده گرفتن مهمترین بند آتش‌بس درباره مسائل بشردوستانه است، گفت: «لغو اولین پرواز به فرودگاه صنعاء در لحظات پایانی توسط ائتلاف [سعودی]، با هدف افزایش درد و رنج بیماران است» ./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر